Over ons

VitaMove wil met een uniek concept de kloof tussen fitness en revalidatie overbruggen en we situeren onszelf als een preventief medisch bewegingsplein.

Wij zetten je graag in beweging

Wij zijn Tania, Michaël en Lander. Wij zetten mensen in beweging op een fijne, menselijke en medisch verantwoorde manier. Wij helpen je na een revalidatie om je voortgang te bewaken, preventief om gezondheidsproblemen te voorkomen én om je voor te bereiden op het behalen van je (sport)doelen.

 

Het huidige fitnessaanbod is vooral gericht op kracht en een wekelijks uurtje kine is meestal onvoldoende om fit te blijven. Daar brengen we met Vitamove verandering in! Vitamove is een plek waar je op een veilige manier kan trainen op maat van jouw lichaam. Sporten onder begeleiding van ervaren coaches met hypermoderne toestellen waardoor je je niet kunt overbelasten en voortgang blijft boeken. Onze aanpak vormt de brug tussen revalidatie, preventief bewegen en traditionele fitness.

Bewegen in het groen

Vitamove is gelegen in de prachtige, groene omgeving van Sijsele. Op de site van de voormalige sanapolis vind je onze beweegschool met de nieuwste generatie slimme toestellen en ruimte voor grondoefeningen. Vooraan is een lounge met koffiecorner van Starbucks voorzien waar je kan napraten en je trainingsschema kan evalueren met onze professionele begeleiders.

 

Bij mooi weer zetten we de deuren open en kan je buiten trainen en groepslessen volgen in de natuur. De goedkeurende blik van de schaapjes krijg je er gratis bij!

Sporten onder begeleiding van dit gedreven team

Michaël

Een tevreden glimlach toveren op het gezicht na de inspanning is wat mij drijft!


Tania

Gezond leven, gezond ouder worden, gezond werken door veilig te bewegen. Daar draait het bij VitaMove om!


Lander

Samen je doelen bereiken op een leuke en veilige wijze, daar gaan we voor!


Onze waarden

Een veilige omgeving om te sporten

Een zware operatie, revalidatie… Vaak hebben onze leden al een behoorlijk traject afgelegd voor ze bij ons terechtkomen. Bij Vitamove kun je op een veilige manier voortgang blijven boeken. Dat doe je onder begeleiding van ervaren professionals en met de meest moderne en veilige toestellen zodat je je nooit kan overtrainen.

Kwaliteit ≠ kwantiteit

Persoonlijke begeleiding door professionals met een medische achtergrond, de nieuwste generatie veilige toestellen die op maat worden afgesteld, groepslessen… Kost dat geen handenvol geld? Bij andere clubs misschien wel, maar Vitamove biedt een kwalitatief aanbod aan een zeer correcte prijs om je de juiste begeleiding op maat te kunnen bieden.

Gezondheid van de patiënt staat voorop

Omdat we zelf uit de medische wereld komen, kunnen we bij Vitamove onze ervaring vertalen in praktische tips, oefeningen en trainingsschema’s om beter en veiliger te bewegen. We werken ook samen met nabijgelegen ziekenhuizen en huisartsen om onze leden op het juiste moment van de juiste zorg te voorzien.  

Bewegen op jouw maat en tempo

Geen tijd om naar de rugschool te gaan? Geraak je niet op tijd in het revalidatiecentrum? Bij Vitamove ben je op weekdagen welkom tussen 6u ’s ochtends en 22u ’s avonds! Jij kiest wanneer en hoe vaak je komt sporten, en samen zorgen we ervoor dat je op een veilige manier voortgang blijft boeken.  

Contacteer ons